Saturday, 28 April 2012

siapa kata tak boleh?

Assalamualaikum

siapa kata baju yang tidak berlengan ataupun singlet tidak boleh dipakai bagi gadis yang berhijab?bagi najwa baju yang tidak berlengan ataupun singlet boleh dipakai bagi gadis yang berhijab.gambar yang kat atas tuh bukan gambar singlet yang sebenar sebab gambar yang kat atas tuh jenis yang pendek.selalunyee singlet jenis yang panjang yang menutup punggung.singlet ini ataupun yang tidak berlengan ini boleh digayakan dengan cardigan,inner ataupun sweater untuk menutup lengan.jangan menganggap baju seperti ini hanya gadis yang tidak berhijab sahaja boleh memakainya.lagipun dengan baju seperti ini laa kita boleh mix n match kan.dan sekarang shirt yang macam ni pun dah ada bermacam-macam colour ada.so,janganlaa takut untuk memakai nya yee.
assalamualaikum.bubye=D

2 comments:

  1. betul ! sokong ape yang kamu kate. hehe.
    singgah sini :) bace entry :)

    ReplyDelete