Friday, 13 July 2012

Blazer

Assalamualaikum

hello uolls!.sihat semuanya?.ehehe.masa hari itu najwa kongsikan tentang pallazo pants kan?so,kali ni najwa nak terangkan tentang blazer.

korang mesti tertanya-tanya apa itu blazer.yang dah tahu tu tak lah kan.blazer ni sebenarnya sejenis macam jaket.tahukan jaket?jaket yee bukan jakel.heheh

pada zaman sekarang blazer semakin menjadi ikutan di negara kita ini.blazer sekarang yang bermacam-macam warna menarik perhatian orang ramai untuk memakainya.sebagai seoarang muslimah atau gadis yang berhijab sememangnya cantik apabila digayakan dengan blazer ni.
green blazer

menarik perhatian korang tak tengok blazer-blazer ni?cantik bukan?tetapi bukan sahaja gadis yang tidak berhijab sahaja yang boleh memakainya.

grey *model by cikepal *

red *model is dian pelangi *

red *model is farah *

white

black blazer *model is shea *

orange and yellow blazer *model is suri and nurulcakapcakap *

red blazer

orange blazer *model is fatin liyana *

yellow polka dots blazer

gadis yang berhijab pun boleh bergaya dengan blazer juga.tengok tu,ramai kan yang memakainya.sangat cantik.sesuai dengan apa-apa sahaja.pergi mana-mana pun sesuai.

lagipun sekarang blazer tak kira umur tahu dan blazer ni juga ada yang jenis kainnya tebal ataupun jenis kain yang lembut.ada juga yang jenis bercorak ataupun plain.

Hana Tajima pun pakai tahu! *model is hana tajima *


hey uolls,kalau korang nak beli blazer,najwa dapat tahu kat calaqisya sekarang jual blazer.so hurry!.harga berpatutan.

okeylah.ini sahaja yang najwa nak share kat korang.najwa harap korang happy happy selalu yeee.najwa harap korang dapat mencuba lah yee.
Assalamualaikum.bubye =D

No comments:

Post a Comment