Tuesday, 26 June 2012

pallazo pants

Assalamualaikum

hello uolls!.hari ni najwa nak share kat korang semua tentang pallazo pants pula.kalau korang tengok gambar kat atas ni mesti korang tahu .

pallazo pants atau dikenali sebagai seluar besar sudah semakin hangat digilai gadis-gadis diluar sana*ayat macam tak betul je?*.pallazo pants ni memang sesuai sesangatlah bagi gadis yang berhijab sebab seluar ni besar dan tidak ketat.ia boleh menutup aurat korang.

pallazo pants ni ada bermacam-macam jenis kain.ada yang jenis likra,cotton dan sifon.sebaiknya bagi gadis yang berhijab memakai pallazo pants jenis kainya cotton or sifon.sebab kalau kain jenis likra tu seperti kain getah.yang nampakkan kain tu jatuh dan boleh menampakkan punggung korang.kalau suka juga kain jenis likra tu,boleh tapi cari saiz yang besar.rasanya itu cara yang selamat.sesuaikan untuk gadis-gadis yang suka bergaya.nampak simple je.tidak terlalu simple dan tidak terlalu terlebih.

pallazo pants ni sesuai digayakan dengan t-shirt dan sebagai aksesorinya ialah belt.sudah memadai.

bermacam-macam jenis warna,kain dan corak.tidak kisah seseorang itu berbadan besar atau kecil  ,sesuai memakai pallazo pants ni.so,apalagi,dapatkan di butik-butik yar.

assalamulaikum.bubye=D

No comments:

Post a Comment