Saturday, 26 May 2012

simple style

Assalamualaikum




outfit : tudung bawal leopard printed / grey t-shirt / black jumpsut pants / chocolate handbage

najwa rasa style cukup simple untuk pergi ke tuisyen.tak adalah terlalu gergeous.mula-mula pening juga nak pakai apa pergi tuisyen niy,najwa pun cuba pakai t-shirt mix jumpsut and bawal leopard printed,okey juga pakai macam ni je.najwa tak kisah lah seluar yang najwa pakai tu malam seluar tidur ke apa ke.janji bagi najwa pakai dari tak pakai and cantik.

okeylah.itu sahaja.najwa harap korang boleh cuba style najwa niy.jangan malu pakai ,asalkan menutup aurat.
assalamualaikum.bubye=D

2 comments: